Kako do zaposlitve

Iščete službo? Ste brez službe in bi jo radi imeli? Imate službo, pa bi si želeli druge, boljše zaposlitve?


Objavljenih delovnih mest je malo, iskalcev zaposlitve veliko, zneski na položnicah, ki jih morate plačati, pa vedno višji. Uspešna kariera se ne zgodi sama od sebe in do nje ni enostavno priti. Prav tako, kot je težko dobiti prvo službo in vsaj v današnjem času, tudi vse naslednje.

Iskanje zaposlitve je v časih, ko ni veliko razpisanih delovnih mest, odgovoren in zahteven proces, ki od iskalca službe zahteva, da se nenehno prilagaja, išče nove načine in se zaveda kaj hoče.

Vsi dobronamerni nasveti, ki ste jih upoštevali, ne veljajo več. Bili ste pridni v šoli, pridobili ste dobro izobrazbo. Dobili ste službo, kjer ste dobro in trdo delali, znotraj in izven rednega delovnega časa. Delodajalcu ste bili lojalni, verjeli ste, da če boste dobro delali, boste ne samo zaposlitev obdržali, temveč napredovali. Vsi ti krasni nasveti, so se izkazali za neproduktivne.

Vas zanima kako priti do dobre zaposlitve? Kliknite na Kakodosluzbe.si ali takoj kupite priročnik »Kako do službe«, ki vsebuje sodobna navodila kako zanesljivo priti do dobre zaposlitve.

Kontaktirajte nas

  • Naslov: Partner Consulting d.o.o., Leskoškova 2, 1000 Ljubljana

  • Telefon: 01 423 95 80

  • Email: info@ekadri.net

Sledite nam