Pogosta vprašanja

Nimamo dobrih izkušenj s kadrovskimi agencijami. Zakaj bi se odločili za vas in kako ste drugačni?

Ponosni smo na to, da smo drugačni od drugih kadrovskih agencij. Nismo omejeni s tradicionalnimi pravili in omejitvami, zato smo izjemno prilagodljivi in fleksibilni. Našim strankam smo na voljo ves čas, 24 ur na dan, vse dni v letu, naš najdaljši odgovorni čas je 24 ur.

Vedno se prepričamo, da imamo pravega kandidata za vas. Če ga nimamo, vam to jasno povemo.

Ste specializirani za kakšne profile?

Smo. Predvsem veliko delamo s podjetji, ki se ukvarjajo s prodajo, tako maloprodajo kot veleprodajo in zanje poiščemo vse vrste kadrov. Prav tako smo specializirani za avtomobilsko industrijo, kjer iščemo prav vse vrste kadrov, od prodajalcev, avtomehanikov do finančnih specialistov. Bogate izkušnje imamo tudi z iskanjem računovodij, knjigovodij in finančnikov ter vseh vrst poslovodij in direktorjev.

Ali je mogoče zaposlenega, ki je zaposlen pri vas, a dela za določen čas pri nas, zaposlitvi pri nas za nedoločen čas, če dobimo možnost, da to osebo zaposlimo?

Vedno smo veseli za naše sodelavce, ki delajo pri strankah, kadar jih stranke same želijo zaposliti. Vsakdo si vedno želi pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas pri delodajalcu kjer dela, zato smo vedno veseli kadar pride to tega. Mnogi naši zaposleni namreč prav tako najdejo dolgočno zaposlitev. Naše delo pa je, da poskrbimo zato, da je prehod čim lažji za vse.

Kako iščete kandidate?

Vseh skrivnosti našega posla pa res ne moremo izdati! Zato, da najdemo najboljše kandidate uporabljamo najrazličnejše vire. Ves čas skrbimo za to, da vemo kje so v danem trenutku najboljši ljudje. Delovno mesto lahko sicer tudi objavimo, a običajno tega ne delamo.

Kaj pomeni, da za organizacijo delate »zaposlovanje«?

Hm, pa se res sliši zapeteno... Pravzaprav je precej preprosto. Najprej poiščemo ljudi, ki jih potrebujete, takšne, kot jih potrebujete in si jih želite. To vključuje iskanje, mnoge razgovore, preverjanja znanj in referenc,... pravzaprav je veliko dela. Nato jih zaposlimo pri nas, delajo pa pri vas.

Morda nimate ljudi, ki bi vam vodili kadrovsko službo? Ste manjše podjetje od 50 zaposlenih in enostavno ni smiselno, da bi sami vodili kadrovsko službo? Vse to lahko za vas naredimo mi, kadarkoli to potrebujete. Samo povejte kaj in kako in kdaj potrebujete karkoli s kadrovskega področja in že smo tu za vas, vedno. Čisto preprosto!

Kontaktirajte nas

  • Naslov: Partner Consulting d.o.o., Leskoškova 2, 1000 Ljubljana

  • Telefon: 01 423 95 80

  • Email: info@ekadri.net

Sledite nam