Pogoji uporabe

Zaščita pravic

Spletna stran ekadri.net in njene vsebine so v lasti Partner Consulting d.o.o. Uporaba teksta, grafik, multimedije ali katerega koli drugačnega materiala te spletne strani za druge namene je prepovedana, razen z eksplicitnim dovoljenjem lastnika.

Zasebnost in zaščita podatkov

Nekateri osebni podatki, ki so ključni za pošiljanje email obvestil ali odgovarjanje na vaša vprašanja se zbirajo na ekadri.net. Vsi podatki se uporabljajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov Slovenije in se shranjujejo zgolj za potrebe podjetja. Podatki niso dostopni drugim fizičnim ali pravnim osebam.

Piškotki

Spletna stran ekadri.net lahko na vaš računalnik shrani datoteko, ki jo imenujemo piškotek. Ta datoteka prispeva k izboljšanju uporabniške izkušnje in ponudbe na naši spletni strani. Datoteka ne vpliva na vaš računalnik ali na hitrost vašega brskalnika.

Omejena odgovornost

Vsebine na spletni strani ekadri.net so zasebne in informativne narave in niso uradni ali javni dokument ali medij. Iz tega sledi, da Partner Consulting d.o.o. ne odgovarja za morebitne nepravilnosti informacij in težave, ki bi jih povzročila uporaba teh nepravilnih informacij. Vsebina spletne strani se uporablja na vašo odgovornost.

Kontaktirajte nas

  • Naslov: Partner Consulting d.o.o., Leskoškova 2, 1000 Ljubljana

  • Telefon: 01 423 95 80

  • Email: info@ekadri.net

Sledite nam