Fleksibilno Zaposlovanje

Ob besedi »zaposlovanje« dobite glavobol? Imate z zaposlovanjem bridke izkušnje? Dovolite, da vam pomagamo. Zaposlovanje v Sloveniji je naš posel – že zadnjih 15 let.


Ste dislocirano podjetje in vam je lastnik pretirano omejil število zaposlenih sodelavcev? Imate podpisane pogodbe, nimate pa ljudi, ker jih ne smete zaposliti? Dovolite, da vam pomagamo. Pomagali vam bomo s flksibilnimi oblikami zaposlovanja preko nas tako, da boste lahko delali, poslovali, dosegali in presegali poslovne cilje, število zaposlenih ali FTEs v vaših budžetih in poročilih pa se ne bo povečalo. Kako? Kontaktirajte nas!

Svetovalci Partner Consulting, ki je ena izmed najstarejših kadrovskih agencij v Sloveniji, poznamo slovenski trg zaposlovanja bolje kot ulice v Ljubljani. Hkrati pa vam nudimo več in boljše kandidate kot kdorkoli drug – naša baza je pač večja.

Naša misija je, da nudimo boljšo storitev svojim strankam kot kdorkoli. Za svoje stranke smo na voljo 24 ur, vsak dan v tednu, vse dni na leto, odzivamo se s svetlobno hitrostjo. Ne glede na to ali iščete začasno ali trajno rešitev zaposlovanja, smo tu, da vam ponudimo najboljšo fleksibilno obliko zaposlovanja z najboljšim kandidatom, brez tveganja za vas.

Naše storitve so:

  • Zagotavljanje dela – dolgo in kratko-ročno
  • Popolna storitev zagotavljanja dela – fleksibilne oblike zaposlovanja

Kontaktirajte nas

  • Naslov: Partner Consulting d.o.o., Leskoškova 2, 1000 Ljubljana

  • Telefon: 01 423 95 80

  • Email: info@ekadri.net

Sledite nam